vrijdag 18 maart 2016

Een terugblik op week 1

5 van 10. We zijn halverwege. Pratende PowerPoints, onze frustratie na een minder les weglachen, de draad nadien weer oppikken, typlessen zonder scherm… Dat is het leven in Mijn Oogappel! Samen met mijn compagnon Jenna Vandepoele uit MO4B zetten we enkele puntjes op een rij.

Dat niet elke dag hetzelfde is, konden we maar al te goed zelf ondervinden. Maar dat is nu net een grote uitdaging. Wijzelf vinden het belangrijk dat we luisteren en praten met de leerlingen en daar wordt in het buitengewoon onderwijs ruim de tijd voor genomen.

Naarmate de week vorderde, vonden we steeds meer en meer onze draai. De dagen vliegen voorbij en dat wil dus zeggen dat we ons amuseren in onze klas. Natuurlijk is het niet enkel rozengeur en maneschijn. Zo hadden we beiden – toevallig op hetzelfde moment – een slechte voormiddag deze week. Maar dat zijn nu net de lessen waar we lessen moeten uit trekken :-).
Gelukkig kunnen we ook bij elkaar terecht om onze zorgen te uiten. En dat levert soms hilarische foto’s op. Geniet maar mee.

Groetjes!


Juf Jenna en juf Ine

Los de rebus op
Franse les voorbereiden 












Topteam! 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten