vrijdag 22 november 2013

Zeeklassen DAG 2: 19 november 2013

7 uur 's ochtends. De eerste kinderen worden stilaan wakker. Hier en daar zijn er nog slapers die wel nog gewekt moeten worden. Wassen, tandjes poetsen en kleren aan. Vooraleer we aan tafel gaan stond er een sportieve opener op het programma.

Na het ontbijt trokken de leerlingen van 4B hun laarzen aan. Warm ingeduffeld gingen we richting strand. En ja hoor, het duurde niet lang vooraleer het eerste plastiek zakje al ging vliegen.
 Met de gids gingen we op zoek naar verschillende soorten schelpen. Naast schelpen hadden wij ook het geluk om een kwal te vinden. Zeer fascinerend.

's Middags stonden er frietjes met vol-au-vent op het menu. We aten ons buikje rond. Na het middageten ging het richting het Duinenhuis. Daar konden de leerlingen halt houden aan verschillende doestations.

Omdat het in de namiddag serieus koud begon te worden, is het programma wat aangepast. We bleven in De Midwester waar de leerlingen nog wat in de tuin konden spelen.
De maagjes begonnen te grollen maar gelukkig stonden de boterhammen al klaar. Na het avondeten speelden de leerlingen eerst nog wat buiten, waarna ze hun gezelschapsspelletjes mochten bovenhalen.
Tijd om de batterijen wat op te laten en dus vertrok iedereen naar zijn bedje.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten